duminică, 10 martie 2013

Cum sa faci bani ca Web Designer







Un web designer este acea persoana de care ai nevoie cand vrei un site. Atunci cand ai o firma destul de valoroasa si vrei ca aparitia ei in mediul online sa fie una spectaculoasa, ai nevoie de un profesionist; iar in functie de ce idei ai te poate costa mai mult sau mai putin. Dar daca chiar tu ai fi webdesigner ? Nu ar fi dragut sa castigi niste bani direct de la calculatorul personal?
Presupunand ca ai cunostinte despre web design.. sau despre design in general uite cateva trucuri pe care ar trebui sa le pui in practica daca vrei sa faci bani din asta:
  • Fa-ti un blog in care sa postezi periodic. Poti publica site-urile facute de tine, lectii despre web design, in general tot ce consideri tu ca va influenta cititorul pozitiv astfel incat sa iti ceara sa ii faci un site. Scrie articole de calitate si vei avea numai de castigat din asta
  • Sunt tot felul de concursuri atat online cat si offline care ofera recompense interesante. Ai face bine sa participi la cat mai multe: chiar daca nu vei castiga, oricum vei obtine experienta si iti vei face prieteni din domeniul tau de activitate
  • Inscrie-te pe site-uri precum Elance.com. In cazul in care nu ai auzit de acest website, este o comunitate prin intermediul careia poti sa oferi servicii de web design persoanelor din intreaga lume pentru bani frumosi. Concret pe acel site se inscriu doua tipuri de oameni: cei care vor ceva si cei care ofera (si tu faci parte din aceasta categorie)

Hitstats

Raspunsul tau ajuta

Cum sa faci bani din Fotografii

Iti place fotografia si esti talentat?


 Afla cum poti sa faci bani din acest hobby, cum poti sa scoti bani din vanzarea de fotografii, imagini si poze pe site-uri de profil. Poti sa vinzi fotografiile online pe comunitati sau site-uri de tip stock. In continuare iti voi explica ce inseamna “fotografia de stock” si cum poti castiga sume de bani (mai mici sau mai mari) din vanzarea fotografiilor tale pe site-uri de stock, mai ales ca din ce in ce mai multi fotografi vor sa castige bani din pasiunea lor pentru fotografie si vor sa vanda imaginile pe internet.

  De ce se fac vanzari-cumparari pe internet? Ei bine, sunt multe persoane sau companii care nu vor sa angajeze persoane pentru a face fotografii, ci prefera sa caute pe internet, pe site-uri de stock, fotografiile necesare in diferite proiecte. Cumparatorii au nevoie de poze si imagini pentru diverse lucruri: proiecte online si publicarea pe site-uri de exemplu, sau companiile au nevoie pentru a face postere promotionale. Internetul este piata preferata pentru ca preturile sunt convenabile si oferta este mult mai mare. Site-urile de stock reprezinta o piata digitala care intermediaza vanzarea de fotografii, si opresc un comision din fiecare vanzare.
  
 Cum poti sa vinzi fotografii pe aceste site-uri? Inainte de a incepe sa vinzi trebuie sa ai in vedere anumite lucruri. Cel mai important este sa te intrebi daca tu ai fi in locul altora ai da banii pe fotografiile tale? Sau mai exact, se merita ca cineva sa iti cumpere fotografiile? Daca nu, atunci incearca sa faci fotografii cat mai profesioniste, invata tehnici de fotografiere si foloseste aparate cat mai performante. Cu cat calitatea imaginilor este mai buna cu atat ai mai multe sanse sa faci vanzari. Incearca sa faci fotografii cat mai unice, cu o rezolutie cat mai mare si care sa spuna o poveste. Ca in “Filantropica”: Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana. Deci conteaza subiectul fotografiei. Ah, si nu folosi Photoshop. 

 Unde sa vinzi fotografiile tale originale? Pai trebuie sa ai in vedere ca exista doua tipuri de site-uri: site-uri de stock(macrostock) unde se accepta doar fotografii profesioniste care se vand la preturi destul de ridicate si site-uri de microstock se accepta si fotografii de duzina sa zicem, dar se vand la un pret mai redus, de la 0,50$ la cativa dolari. Fiecare imagine poate fi vanduta de mai multe ori. Eventual puteti vinde si pe forumuri sau site-uri personale, doar ca aveti mai putine sanse sa intalniti un cumparator. 
In continuare va voi prezenta cateva site-uri cu fotografii de stock, ramane la alegerea voastra unde sa va inregistrati: shutterstock.com  fotolia.com  dreamstime.com  istockphoto.com  123rf.com  bigstockphoto.com      the3dstudio.com  crestock.com  photostockplus.com  canstockphoto.com  depositphotos.com  corbisimages.com

Cum sa faci bani cu Facebook

Cum sa faci bani pe net cu Facebook

Pentru cei care vor sa faca bani folosindu-se de contul lor de facebook, twitter, sau care vor sa castige banuti vizionand clipuri pe youtube sau doar vizitand pentru cateva secunde site-uri, cineva s-a gandit sa creeze Fanslave  si ,Fandealer doua site-uri care permit celor care vor sa aiba multi fani, sa ii cumpere, iar cei care vor sa dea like-uri, sa o faca pe bani!
Suma minima pentru retragerea banilor este de 15€ la
Fanslave  si 10€ la Fandealer

Ce ai de facut:
Conecteaza-te la contul tau de facebook
Dupa  conectare, vei vedea in partea stanga a paginii Fanslave  sau
Fandealer o serie de pagini create in facebok, pe care poti sa le vizitezi.
Daca apesi pe "Like" castigi credite Fanslave sau FanDealer.

Asta e tot. Cand aduni 15€ sau 10€ poti sa-i retragi in contul tau de PayPal!

In plus, pe langa facebook, mai poti face bani urmarind clipuri vido pe youtube, urmarind persoane pe twitter sau vizitand site-uri!
Spor la Treaba!!

Cum sa faci bani cu Clixsense

Ce este ClixSense?

ClixSense este un program PPC (plateste pentru accesarea site-urilor), care inca din 2008 si-a obisnuit utilizatorii cu servictii de cea mai inalta calitate. Pentru un utilizator "standard" platforma ofera: $0.02 / click, $0.008/referral click, premii zilnice de pana la 5$, numeroase "task-uri" cu valoare variata, referrali directi nelimitati, reclame zilnice, plati online la atingerea pragului de 8$, prin Paypal sau AlertPay. (recomand Paypal)
*Pentru utilizatorii avansati, sau cei ce vor sa castige repede si sigur, propun un upgrade, la nivelul PREMIUM (o nvestitie de 17$ pentru un an), astfel puteti realiza venituri foarte mari. (garantat)

Notiuni generale despre ClixSense!
Veniturile provin din accesarea unor site-uri puse la dispozitie de platforma (zilnic), introducerea de referrali, dar si din numeroase task-uri online sau premii. Site-ul prezinta si o parte de "jocuri" de unde se pot scoate, puncte, ulterior bani.
Un real avantaj esta ca functioneaza doar cu afiliati direcii, adica cu oameni reali, aceasta fiind o garanţie pentru noii membri ca aceasta afacere este sigura, corecta şi durabila.

Pentru Inregistrare click Aici.

Cum sa faci bani cu Probux

Ce este ProBux?


ProBux este un program PTC, care si-a obisnuit utilizatorii cu servictii de cea mai inalta calitate. Pentru un utilizator "standard" platforma ofera: $0.01 / click, $0.005/, platile se fac online la atingerea pragului de 5$, prin Paypal sau AlertPay. Va recomand PayPal.
Pentru utilizatorii avansati, sau cei ce vor sa castige repede si sigur, propun un upgrade, la nivelul PREMIUM (o nvestitie de 17$ pentru un an), astfel puteti realiza venituri foarte mari. (garantat)

 Pentru inregistrare click Aici.
 
Odata inregistrati ProBux va pune la dispozitie:mai multe  Ads-uri pentru care veti incasa 1 cent/ads si nenumarate Tiny Ads pentru care veti incasa in functie de durata de asteptare. Aceasta variaza (incepand de la patru secunde pana la zece secunde). Pentru a accesa Ads-urile dvs. dati click pe View Ads. Acum vor aparea Ads-urile dvs. disponibile in ziua respectiva.

Cum sa faci bani cu Neobux

Neobux este cel mai sigur si cel mai dezvoltat la ora actuala.

Asadar, pe Neobux esti platit daca dai click pe reclame. Numarul acestora este de 4-6 ori pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden. Pentru fiecare click esti platit cu 1 cent dolar per reclama. La o prima vedere majoritatea "internautilor" dau sa dezarmeaza fiindca ce se castiga nu este substantial DAR sistemul iti permite sa foloseti referralii. Sunt 2 tipuri de refferali: directi si inchiriati. Cei directi sunt cei care se inscriu accesand linkul sau bannerul tau. Refferalii inchiriati sunt cei pe care ii inchiriezi in schimbul unei sume de bani pe o durata de o luna. Refferalii inchiriati ii poti avea imediat cum te-ai inscris in timp ce pentru directi trebuie sa astepti  30 de zile si dai 100 de click-uri.

Dupa ce iti faci referelli incepi sa castigi cota parte din clickurile lor, castigurile devenind subtantiale. Pentru a castiga mai repede si mai mult va puteti upgrada contul la rangul Golden. Pentru a deveni membru golden trebuie sa indeplinesti niste conditii: sa inchiriezi referalli de 2 ori, sa ai 15 zile vechime si sa ai 50 de click-uri. Ce ar mai trebui sa stiti este cum functioneza sistemul de plata la Neobux. Plata se face prin PayPal sau AlertPay. Mai trebuie stiut ca la Neobux prima plata sa poate cere de la 2$. Ca si o concluzie:Inscrietiva pe Neobux apoi NU dezarmati ca aveti un castig infim. Click-uiti zilnic pana puteti sa aveti foare multi referalli . Folosind instrumentele de promovare pt. a va aduce referalli directi sau platind pentru cei inchiriati veti incepe sa castigati din ce in ce mai mult.
Pentru inregistrare click Aici